Opnieuw de Treble Jig. Primary Slip Jig gaat beter

Het zachte schoenenwerk van de Primary Reel verkloot ik wederom bij de laatste pas. Ik doe een hop in plaats van een over-2-3, waardoor ik met het verkeerde been eindig. Dat is wat rommelig wel op te vangen, maar als je al zoveel na moet denken, wordt het er niet makkelijker op. Ik krijg nog een kans maar verklooi dat nogmaals.

Met de Primary Slip Jig gaat het langzaam beter. Ik heb er op geoefend om vooral het point-point-point-hop-over-2-3 erin te krijgen, een beweging waar ik de nodige moeite mee had.
Het lukt me niet om 'm in 1 keer te dansen, maar ik kom verder dan de vorige keer.

De Single Jig wordt me verder uitgelegd, maar helaas, eenmaal thuis ben ik alweer kwijt wat ik moet doen.

De Primary Treble Jig is wederom een probleem. Ik krijg de sprong in het begin maar niet goed. Ik krijg ook sterk de indruk dat ik een aanslag te weinig maak als ik dat vergelijk met m'n klasgenoten, maar zeker ben ik er niet van. Ik sta goed te kijken en probeer zo goed mogelijk te luisteren, maar waar ik duidelijk een aanslag extra hoor, zie ik niet waar die dan 'zit'.

De hop-1-2-3 blijft ook lastig: ik heb er nog zo op geoefend, maar het wil niet. De beweging wordt nogmaals op heel langzaam tempo geoefend en ik probeer er nog aan te denken, maar ook dit verlaat m'n geheugen bijna op slag.