Hoe vervelend ik het ook vind: op de een of andere manier is weer slecht blijven hangen wat ik nu precies moet doen. Ik heb het op m'n werk wel geprobeerd te oefenen, maar ook daarbij kwam niet ineens de beweging die ik moest doen erin.

De zaal is wederom erg warm en broeierig en dus twijfel ik niet en pak meteen een stoel om de tweede set deuren te openen. Het tocht wel, maar toch oefen ik weer enkele keren buiten.
Als ik de Single Jig dans kan ik na de side-step meteen stoppen. De passen opzich zijn goed, alleen dans ik ze in de verkeerde volgorde, die ik voor de zoveelste week op rij niet onthouden heb.

Thuis begin ik dan ook meteen maar eens aan het opschrijven ervan, al blijkt dat een week later geen garantie. Ik schrijf ze in de verkeerde volgorde op, waardoor het een week later al weer mis zal gaan.

Het was m'n plan om op m'n werk nog eens de harde schoenen aan te trekken, maar de ene dag vergeet ik m'n sokken, (ik had wel sokken aan maar die zitten lang niet zo goed als een paar Falke's) en de andere dag kan ik m'n schoenen niet meenemen door teveel aan andere bagage.