Tekens op chip Dwalende in de kleine wereld van een andere EPROM chip viel me in de hoek ineens een set tekens en logo's op.
Helaas kan ik alleen de logo's laten zien, de rest krijg ik helaas niet 'gevangen' met de camera op de microscoop.

De logo's/tekens die me als eerste opvielen: het gaat om de 2 rondjes die iets boven de bruine streep te zien zijn.
De bruine streep is trouwens een van m'n eigen hoofdharen, om zo een idee te geven van de krankzinnige afmetingen van de tekens.

Copyright teken op chip 6 keer vergroot: Ik vermoed dat er een copyright-teken staat (het linker logo, een C in een cirkeltje) de rechter is helaas onduidelijk.

Onbekend logo op chip En het logo van een of andere fabrikant, met daaronder een serie tekens: ik weet niet of ik de boel misschien per ongeluk omgedraaid heb (en dat de letters dus op z'n kop staan) maar van wie het logo is... geen flauw idee. Ik maak er 'WSI' uit op.

De witte spikkels zijn stof: om met de 40 x lens op de objectiefrevolver te kunnen werken moest de IC behuizing eraan geloven. Die heb ik stukgeknipt met een combinatietang, maar daardoor komen er overal stof en korrels kwartsglas op de chip terecht, die moeilijk weg te krijgen zijn.

Mocht je ook een chipbehuizing stuk willen knippen, zet dan een veiligheidsbril op, want de stukken kwartsglas en IC-behuizing zullen je om de oren vliegen bij het bewerken met een kniptang. Enkele plastic zakjes om te voorkomen dat de stukken overal heenvliegen is ook geen slecht idee.